Alleskunner voor elke opslagbehoefte

Met ons nieuwe systeem stelling programma hebben we een alleskunner voor elke branche in het assortiment. De systeem stellingen zijn een verdere ontwikkeling op meerdere verschillende stellingen, dit als antwoord op klantvraag naar:

  • meer flexibiliteit
  • lichtere opbouw
  • hogere draagkracht en stabiliteit

De stellingen beantwoorden verschillende klantwensen in verschillende toepassingsgebieden: Vleesverwerking, grootkeukens, cosmetica industrie of cruiseschepen – het systeem stelling programma biedt eindeloze mogelijkheden voor elke toepassing!

 

Verschillende industrieën, diverse locaties

Door de verschillende klantvragen naar afleg-, kisten- of ophangstellingen in verschillende afmetingen en groottes heeft Höcker zich als doel gesteld alle vereisten met één enkel systeem te kunnen vervullen.
Overal waar met netheid en hygiëne rekening gehouden wordt komen de rvs stellingen tot zijn recht. Zo is het als standaard stelling in chemie-, pharma- of cosmeticaindustrie te vinden, maar ook in kleinere slagerijen als presentatiestelling voor worsten en hammen.

Zijn plek is in kantines en grootkeukens, maar ook in jacht- en wildverwerking voor het ophangen van geschoten dieren. Echter worden de stellingen ook toegepast als betrouwbare reisgenoot op vracht- of cruiseschepen met veilige opslag bij elke deining.

Talrijke aanpassingen leiden tot succes

Waardoor geeft het nieuwe Höcker systeem stelling programma zo’n hoge mate van flexibiliteit ? Het geheim ligt in verschillende individuele verbeteringen waarbij goed naar de klanten geluisterd is. Ten eerste zijn aanpassingen gedaan aan veel verschillende ruimtelijke specificaties. Door een speciaal gatenpatroon kunnen verschillende breedtes, plankdiepten en hoogtes worden gecombineerd. Dit biedt ook eindeloze uitbreidingsmogelijkheden. Bovendien is een hoek- of T-versie en een uitbreiding met verschillende maten mogelijk. De verschillende vloermodules, die kunnen worden gemonteerd vanaf een rooster van 50 mm, kunnen eenvoudig met elkaar worden gecombineerd, open zijkanten garanderen een eenvoudige reiniging.

De stelling heeft een zeer hoge stabiliteit en scoort – zoals zoveel van onze staande producten – met in hoogte verstelbare kunststof poten. Oneffenheden in vloeren en hoogteverschillen kunnen zo gemakkelijk worden gecompenseerd. Zelfs bij volledige belading blijft het reksysteem altijd stevig staan!

Enkele standaard opties zijn:

  • Vlakke etages
  • Rooster etages
  • Presentatie-etages voor bijvoorbeeld Eurokratten
  • Ophangstangen voor vleeshaken

Zoals u van ons gewend bent is ook maatwerk mogelijk.

Datablad

Bekijk hier het datablad


HHS RVS PRODUCTEN v.o.f.

Hallseweg 21

6964 AJ Hall

Nederland


Telefoon: +31 (0)313 410 227

E-mail: info@h-hs.nl

BTW.nr.: NL850763149B01

KvK.nr.: 53137361

Disclaimer | Privacy | ©2018 HHS RVS PRODUCTEN