Doorloop zolenreiniger met handendesinfectie + handenreiniging + Tri-blade

Tweezijdig benaderbare doorloop zolenreiniger met geïntegreerde handreiniging en handendesinfectie met draaikruis.
De behuizing en het draaiwerk van het draaikruis zijn volledig uit RVS.

Door middel van aangebouwde sensoren kan de borstelrotatie en het draaikruis in tegenovergestelde richting vrijgegeven worden (deze functie is optioneel ook uitschakelbaar).

De zolenreiniger is voorzien van spatbescherming.

Voor het drogen van de handen is een Triblade handendroger opgenomen. Deze droogt de handen met HEPA-gefilterde koude lucht. Hygiënisch en antibacterieel door het geïntegreerde Microban.

Cyclus

Bij binnentreden van de sluis gaan de borstels automatisch roteren en is het invoeren van de handen in de handenwaskamer vereist. Wanneer beide handen door twee sensoren gedetecteerd zijn word er op beide handpalmen vloeibare zeep verspreid met daarop volgens warm water (tijden zijn instelbaar). De vloeibare zeep wordt vanuit een externe container naar de spuitmonden gezogen.
De medewerker kan vervolgens zijn handen drogen in de geïntegreerde Tri Blade handendroger.

Zodra de handreiniging klaar is kan de handdesinfectie-unit gebruikt worden. Desinfectie van de handen wordt vanuit de externe container aangezogen en door middel van speciale nozzles als fijne nevel over de boven- en onderzijde van de handen gesproeid. Na het desinfecteren van beide handen ontgrendelt het draaikruis voor ca. 3 seconde zodat 1 persoon kan doorlopen.

Wanneer de externe container met desinfectiemiddel leeg is wordt dat door een geïntegreerde vlotter in de aanzuigbuis herkent waarna twee signaallampen afwisselend gaan knipperen. Het draaikruis wordt vergrendeld totdat het desinfectiemiddel wordt aangevuld.

Het waswater en overtollig desinfectiemiddel worden via één waterleiding naar een mondstuk in het onderste deel van de hygiënesluis gevoerd, deze kan ter plaatse aangesloten worden op een afwateringsleiding.

Een geïntegreerde noodknop zorgt ervoor dat bij activering hiervan het draaikruis wordt ontgrendeld. Dit zodat in geval van een noodgeval het draaikruis vrij draait in beide richtingen. Op aanvraag is een ontgrendelingsmodule bij stroomuitval ook mogelijk.

Aansturing

De aansturing van de doorloop zolenreiniger en de handendesinfectie met draaikruis is door middel van Siemens Logo! componenten. Deze bieden veel mogelijkheden in de vorm van een potentiaalvrij contact voor bijvoorbeeld eend kaartlezer, elektronisch tijdsregistratiesysteem of aansturing van schuifdeuren. Ook is de verbinding mogelijk van een signaallamp voor een signaalafgifte bij activering van de vrijgaveknop

Door middel van een injector word bij in werking treding van de borstelrotatie automatisch reinigings- desinfectiemiddel aangezogen. Dit wordt vervolgens met water vermeng en over de borstels verdeeld. Door geen gebruik te maken van elektronica word een maximale betrouwbaarheid gewaarborgd. Enkel een dagelijkse spoeling van het systeem met water is aan te raden.
De verhouding tussen water en reinigings- desinfectiemiddel kan door middel van doserings membramen (25 stuks meegeleverd)  geregeld worden van 512-1 tot 4-1.

Varianten

  • Draaikruis aan de rechterzijde (vanuit de ingangsrichting naar productie)
  • Draaikruis aan de linkerzijde (vanuit de ingangsrichting naar productie)

Technische specificaties

Afmetingen (L x B x H) 2260 x 1160 x 1610 mm
Opstaplengte 2 x 400 mm.
Borstellengte 800 mm
Vermogen 2 x 0,25 kW
Stroomaansluiting 3x 400 V + N + PE – 50 Hz
Beschermingsklasse IP65
Water toevoer handreiniging 3/4″ AG (gemengd water)
Water toevoer zolenreiniging 3/4″ AG (koud water)
Water afvoer DN 50
Artikelcode 502062-0800-M-R-V (rechts)
502062-0800-M-L-V (links)

 

Meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


HHS RVS PRODUCTEN v.o.f.

Hallseweg 21

6964 AJ Hall

Nederland


Telefoon: +31 (0)313 410 227

E-mail: info@h-hs.nl

BTW.nr.: NL850763149B01

KvK.nr.: 53137361

Disclaimer | Privacy | ©2018 HHS RVS PRODUCTEN