Nieuw reinigingsprogramma

Het hygiënisch betreden van productieruimtes door personeel dat verzorgden we al met ons Höcker programma. Om nu ook de productieruimtes zelf schoon te houden volgens de laatste hygiënische standaarden zijn we de samenwerking aangegaan met het Duitse Walter Cleaningsystems. Zo bieden we de voedingsmiddelenindustrie één aanspreekpunt.

Walter Cleaningsystems specialiseert zich al meer dan 40 jaar in reinigingstechniek voor alle omgevingen waar de hoogste mate van reiniging geëist wordt. In de Benelux is Walter geen onbekende meer met vele succesvol geïnstalleerde reinigingssystemen. HHS gaat als distributeur de positie van Walter verder uitbouwen. Het is de perfecte toevoeging aan het Höcker programma wat we al voeren, beide producenten zijn gericht op kwaliteit en de hoogste mate van hygiëne. Daarbij leveren beide volgens klantwens.

Individuele oplossingen in middendruk

Door zowel mobiele als stationaire reinigingsystemen aan te bieden kunnen we met dit nieuwe programma aan alle wensen voldoen. Kenmerkend is dat er altijd gebruik wordt gemaakt van middendruk voor efficiënt gebruik van water, energie en chemie. Het opbrengen van schuim met fijne porieen zorgt voor een hoge mate van reiniging op alle oppervlakken.

Alles wordt in eigen huis bij Walter Cleaningsystems ontwikkeld; drukverhogers, chemieverzorging, afnamestations en de benodigde slanghaspels + lansen.

Mobiele reiniging

Om productieruimtes hygiënisch te houden zonder grote aanpassingen bieden we met Walter meerdere mogelijkheden qua mobiele reiniging aan. De CN serie wordt op de persluchtleiding en standaard wateraansluiting aangesloten waarna zowel afgespoeld, ingeschuimd als gedesinfecteerd kan worden met 80 tot 130 bar. Met de CNK serie is zelfs de persluchtaansluiting niet meer nodig door een ingebouwde kompressor, tevens kan deze tot 180 bar reinigen.
Daarnaast hebben we een mobiele chemiedoseringswagen welke op de drukwater- en persluchtleiding aangesloten wordt waarna zowel ingeschuimd als gedesinfecteerd kan worden met 1 wagen.

Overal en altijd reinigen

Met de vaste afnamestations van Walter in combinatie met de eigen drukverhogers kan overal en door iedereen gereinigd worden. Afhankelijk van het aantal simultaan te gebruiken afnamestations wordt de drukverhoger geselecteerd, dit kan tot 25 afnamestations met 1 drukverhoger. De maximale bedrijfsdruk loopt van 30 tot 200 bar.
Chemie wordt centraal opgeslagen of per afnamestation, zo is er voor iedere locatie en budget altijd een oplossing te creeëren.

Bekijk hier het complete programma


HHS RVS PRODUCTEN v.o.f.

Hallseweg 21

6964 AJ Hall

Nederland


Telefoon: +31 (0)313 410 227

E-mail: info@h-hs.nl

BTW.nr.: NL850763149B01

KvK.nr.: 53137361

Disclaimer | Privacy | ©2018 HHS RVS PRODUCTEN