Nieuwsbrief September 2019

Graag houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf, ons productprogramma maar ook over projecten die wij samen met klanten uitvoeren. Dit alles ter inspiratie voor u.

Productprogramma

Het hygiënisch betreden van productieruimtes door personeel dat verzorgden we al met ons Höcker programma. Om nu ook de productieruimtes zelf schoon te houden volgens de laatste hygiënische standaarden zijn we de samenwerking aangegaan met het Duitse Walter Cleaningsystems. Zo bieden we de voedingsmiddelenindustrie één aanspreekpunt.

Door zowel mobiele als stationaire reinigingsystemen aan te bieden kunnen we met dit nieuwe programma aan alle wensen voldoen. Kenmerkend is dat er altijd gebruik wordt gemaakt van middendruk (50-80 bar) voor efficiënt gebruik van water, energie en chemie. Het opbrengen van schuim met fijne porieen zorgt voor een hoge mate van reiniging op alle oppervlakken. Alles wordt in eigen huis bij Walter Cleaningsystems ontwikkeld; drukverhogers, chemieverzorging, afnamestations, mobiele units en de benodigde slanghaspels + lansen.

Meer info

Referentie

“Een zee aan kwaliteit” dat is de slogan van Dutch Flatfish uit Urk. Toen er voor de twee vestigingen een nieuwe hygiënesluis gekozen moest worden werd dan ook op kwaliteit gezocht. Samen hebben we de optimale routing gerealiseerd waarbij naast handen wassen ze ook gecontroleerd gedesinfecteerd worden.

Voor de hygiënesluizen is er gekozen voor een configuratie van 3 persoons wasgoten met centraal gemonteerde zeepdispensers in combinatie met handendesinfectie automaten met draaikruis. Hierdoor ontstaat een snelle maar gecontroleerde doorgang. De routing is compleet gemaakt met maatwerk hekwerken.

Dutch Flatfish onderscheidt zich door het beheer van de complete keten: Van visvangst tot levering, van fileren tot invriezen. Dutch Flatfish is deel van de P&P groep (Parlevliet & Van der Plas).

Beurzen en Evenementen


HHS RVS PRODUCTEN v.o.f.

Hallseweg 21

6964 AJ Hall

Nederland


Telefoon: +31 (0)313 410 227

E-mail: info@h-hs.nl

BTW.nr.: NL850763149B01

KvK.nr.: 53137361

Disclaimer | Privacy | ©2018 HHS RVS PRODUCTEN