Nieuwsbrief November 2019

Hygiënisch naar binnen, schoon eruit!

We zorgen ervoor dat de medewerkers hygiënisch uw productieruimtes betreden. Wij leveren alle componenten voor uw hygiënesluis, van afvalzakhouder tot zolenreiniger. Door gebruik te maken van draaikruizen bij zolenreinigers en handenwas en -desinfectie units is hygiëne gewaarborgd.

Eenmaal binnen kunnen uw producten vervoerd worden middels de rvs transportmiddelen zoals normwagens, palletwagens en mengbakken.

Om de volgende dag weer schoon te beginnen kan gereinigd worden met onze slanghaspels en pistolen. Water en reinigingsmiddelen worden gecontroleerd aangevoerd middels onze drukverhogingspompen en afnamestations.

 

Acties

Meerdere extra scherpe prijzen op ons reinigingsprogramma. Slanghaspels in verschillende lengtes (met of zonder zwenkconsole) en diverse bijbehorende pistolen.

 

Productprogramma

Voor een grondige en hygiënische reiniging hebben we ons programma verder uitgebreid met nieuwe rvs slanghaspels. We bieden hiermee complete oplossingen aan waarbij de keuze bestaat uit meerdere type slangen (afhankelijk van de benodigde druk), slanglengtes en ophangmogelijkheden.

Meest gebruikt zijn de rvs slanghaspels met een slang van 20 meter welke bestendig is tot 80 bar. Deze zijn uit voorraad leverbaar. De slanghaspels kunnen echter ook snel geleverd worden met een slanglengte tot 100 meter. We onderscheiden ons dan ook door snel slanghaspels volgens de exacte wensen van onze klanten te kunnen leveren.

Veiligheidsrem

Als optie kan bij de slanghaspels gekozen worden voor een innovatief Safety Brake systeem. Dit voorkomt het op hoge snelheid oprollen van de slang wanneer deze wordt vrijgegeven. Naast het veiligheidsaspect voorkomt dit ook schade aan de slanghaspel, slang, pistool en uw productiemachines in de ruimte.

Pistolen

Bij de slanghaspels leveren we ook de benodigde pistolen en lansen. Door hierin een breed programma te voeren kan er ingespeeld worden op de specifieke wensen en eisen van het schoonmakend personeel.

Uiteraard kunnen we de pistolen en slanghaspels ook voorzien van snelkoppelingen zodat snel tussen verschillende pistolen gewisseld kan worden.

Lees meer

 

Bedrijfsnieuws

Per 1 November is Arjen Harberink toegetreden tot HHS.

Vanuit ons kantoor in Hall zal hij het eerste aanspreekpunt zijn voor onze klanten bij vragen over ons productprogramma.
Met een brede ervaring in de installatietechniek zal Arjen ook betrokken worden bij complete projecten op het gebied van hygiënetechniek, reinigingstechniek en slachttechniek.

 


HHS RVS PRODUCTEN v.o.f.

Hallseweg 21

6964 AJ Hall

Nederland


Telefoon: +31 (0)313 410 227

E-mail: info@h-hs.nl

BTW.nr.: NL850763149B01

KvK.nr.: 53137361

Disclaimer | Privacy | ©2018 HHS RVS PRODUCTEN