Preventief onderhoud en service.

Voor een lang leven van hakentransport, reinigingstechniek, hygiënesluizen en hefkantelaars.

Net zoals in het dagelijks leven geld ook in de voedingsmiddelenindustrie: Wie zijn installaties en producten regelmatig verzorgt en goed onderhoud heeft hier langer plezier van. Wanneer we als voorbeeld een koffiemachine nemen die in elke keuken (thuis en op de werkplek) staat dan weten we de paniek die uitbreekt wanneer deze het niet meer doet. Om dit te voorkomen dient deze dan ook regelmatig ontkalkt en gereinigd te worden. In de industrie is dit niet anders, en daar komt de service van Höcker dan ook goed uit.

Om ervoor te zorgen dat klanten de productiviteit van hun fabrieken optimaal kunnen gebruiken zonder uitval, zijn onderhoud en service door ervaren onderhoudsteams bij Höcker vanzelfsprekend. Afhankelijk van het type product kan reiniging, onderhoud en eventueel reparatie op locatie of bij Höcker in Duitsland plaatsvinden. Uiteraard plannen wij dit in wanneer het u het beste uitkomt, zo worden veel hakentransportsystemen en -reinigingsystemen ‘s-nachts onderhouden door Höcker om het slachtproces niet te onderbreken.

Professioneel onderhoud voor lege haken transport en reiniging

Ervaring leert dat professioneel onderhoud onverwachte (en altijd ongewenste) stilstand van de productie kan voorkomen, waarmee tevens hoge reparatiekosten tot het verleden horen. Bij onderhoud worden immers eventueel beginnende problemen gezien waardoor dit gelijk verholpen kan worden voordat iets echt kapot gaat. Dit bijvoorbeeld wanneer de ketting na verloop van tijd iets gaat uitrekken of sensoren door continue trillingen verschuiven. Conclusie: Regelmatig onderhoud is een grondbeginsel van continu productief werken. Zo helpt Höcker u om kosten te besparen.

Lege haken vallen in de reinigingsbak door slijtage en hieruit resulterende gewijzigde instellingen van de installatie.

Höcker service aangepast aan individuele wensen

Höcker onderhoud alleen wat werkelijk onderhouden moet worden, dit is gegarandeerd. En wanneer het zover is spreken we een service af die individueel wordt aangepast aan de wensen en de situatie. Elke klant beslist daarbij zelf of hij de service regelmatig wil laten uitvoeren of slechts éénmaal. Zo bent u niet gebonden aan verplichte servicecontracten.

Het aanbod op het gebied van onderhoud van lege haken transport en reiniging omvat de functionaliteitscontrole van alle bouwgroepen en bijbehorende reiniging, het bijstellen van de bouwgroepen, vervanging van slijtagedelen en smering met vetten en olie. Daarbij kan Höcker ook uw eigen medewerkers trainen in het onderhoud, om preventief onderhoud in de toekomst zelf uit te voeren.

Doordat de ketting niet regelmatig op spanning is gebracht heeft deze de aluminium behuizing compleet weggeslepen.

Onderhoud van hygiënesluizen en hefkantelaars (ook optisch)

Hygiënesluizen en hefkantelaars kunnen als onderdeel van het onderhoud ook optisch compleet onder handen genomen worden. Dit is aan te bevelen doordat door continu gebruik van reinigingsmiddelen de rvs oppervlaktes optisch minder worden. Na een professionele reiniging zien de machines er weer als nieuw (lees hygiënisch) uit.

Om de machines ook daadwerkelijk als nieuw te laten werken dienen de borstels van zolenreinigers regelmatig gecontroleerd en wanneer nodig vervangen te worden. Versleten borstels reinigen immers niet meer zo effectief en snel meer.

Persoonlijk advies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor onderhoud op maat.


HHS RVS PRODUCTEN v.o.f.

Hallseweg 21

6964 AJ Hall

Nederland


Telefoon: +31 (0)313 410 227

E-mail: info@h-hs.nl

BTW.nr.: NL850763149B01

KvK.nr.: 53137361

Disclaimer | Privacy | ©2018 HHS RVS PRODUCTEN