RVS slanghaspels

Voor een grondige en hygiënische reiniging hebben we ons programma verder uitgebreid met nieuwe rvs slanghaspels. We bieden hiermee complete oplossingen aan waarbij de keuze bestaat uit meerdere type slangen (afhankelijk van de benodigde druk), slanglengtes en ophangmogelijkheden.

RVS Slanghaspel

Meest gebruikt zijn de rvs slanghaspels met een rubberen slang van 20 meter welke bestendig is tot 80 bar. Deze zijn uit voorraad leverbaar. De slanghaspels kunnen echter ook snel geleverd worden met een slanglengte tot 100 meter. We onderscheiden ons dan ook ermee door snel slanghaspels volgens de exacte wensen van onze klanten te kunnen leveren.

Het voordeel van rubberen slangen in vergelijk met pvc slangen is dat deze flexibeler zijn en daarbij meer druk en hogere temperaturen aankunnen. De levensduur is hierdoor langer.

Safety brake

Als optie kan bij de slanghaspels gekozen worden voor het innovatieve Safety Brake system. Dit voorkomt het op hoge snelheid oprollen van de slang wanneer deze wordt vrijgegegen. Naast het veiligheidsaspect voorkomt het ook schade aan de slanghaspel, slang, pistool en de apparatuur in productieruimtes.

Pistolen en lansen

Bij de slanghaspels leveren we ook de benodigde pistolen en lansen. Door hierin een breed programma te voeren kan er ingespeeld worden op de specifieke wensen en eisen van het schoonmakend personeel.

Lees meer

RVS slanghaspels
Kunststof slanghaspel
Pistolen & lansen

 

Folder + Prijslijst

Vraag hier de nieuwe folder voor reiniging aan met de bijbehorende prijslijst.

 


HHS RVS PRODUCTEN v.o.f.

Hallseweg 21

6964 AJ Hall

Nederland


Telefoon: +31 (0)313 410 227

E-mail: info@h-hs.nl

BTW.nr.: NL850763149B01

KvK.nr.: 53137361

Disclaimer | Privacy | ©2018 HHS RVS PRODUCTEN