Voorbereid op noodgevallen – veilig en zonder obstakels

Wanneer het er echt op aankomt: Onze Höcker nooduitgangsdeuren maken een snelle evacuatie van uw productieruimtes mogelijk.

Bij een noodgeval telt elke seconde. Productie- en werkruimtes moeten zo snel mogelijk geëvacueerd worden. Belangrijk is hier reeds rekening mee te houden bij de eerste plannen voor een hygiënesluis. De Höcker nooduitgangsdeuren bieden individuele oplossingen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik en, het belangrijkst, veilig zijn voor de hoogste eisen aan de arbeidsveiligheid in de vlees- en voedselproductie en in de farmaceutische industrie. Zo bent u op elke noodsituatie voorbereid.

Gecontroleerde productieruimtes, snelle evacuatie

In zowel de vlees- en voedselproductie als in de farmaceutische industrie stelt een mogelijke noodsituatie de planning voor verschillende uitdagingen. Bij de ingangen van de productieruimtes moeten immers hygiënesluizen staan om een gegarandeerd hygiëneniveau in deze ruimtes te waarborgen. Om toegang te krijgen moet men niet alleen de handen desinfecteren, maar ook de zolen van zijn of haar schoenen/laarzen reinigen. Dat dit een onoverkoombare barrière geeft voor mensen met een mobiliteitsprobleem of met verwondingen wordt vaak niet van tevoren bedacht. Een extra uitdaging hierin is dat onbevoegd betreden van de ruimtes achter de hygiënesluis voorkomen moet worden, gelijktijdig moet een snelle evacuatie in een noodgeval snel en zonder barrières kunnen plaatsvinden.

Om alle uitdagingen te tackelen kunnen wij voor elke hygiënesluis een passende nooduitgangsdeur leveren inclusief framewerk uit RVS materiaal. Deze kunnen daarnaast uitgevoerd worden met extra functies zoals een codeslot, RFID-Terminal, Signaalzuil of zelfs een camerasysteem uitgevoerd worden.

Hoge standaard, individueel uitbreidbaar.

De Höcker nooduitgangsdeuren zijn continu vrij openbaar voor een vrije doorgang. De optionele pendelfunctie maakt het daarbij tevens mogelijk de deur naar beide zijdes te openen. Om ongeoorloofde doorgang tegen te gaan kan er een camera op de deur worden aangesloten welke de beelden direct op een monitor zichtbaar maakt. Daarbij kan de deur voorzien worden van een signaalzuil welke bij het openen van de deur zonder vrijgave licht- en geluidssignalen afgeeft. Hiermee is ongemerkt binnentreden uitgesloten. Enkel wanneer men geautoriseerd is middels een code of magneetkaart kan men normaal binnentreden, ten behoeve van noodgevallen is de deur altijd open. Door gebruik te maken van een code of magneetkaart kan bijvoorbeeld productiepersoneel met een palletwagen toch door de hygiënesluis heen.

De afmetingen van de vrije doorgangsbreedte is volgens arbeidsplaatsrichtlijn A2.3. Maatwerk voor uw specifieke toepassing is altijd mogelijk.

Specificaties

Bekijk hier de specificaties van onze nooduitgangsdeuren.

Graag bespreken we samen met u een concept voor de complete hygiënesluis

Geheel kosteloos maken wij voor u een plan op basis van uw wensen en beschikbare ruimte. Hiermee heeft u meteen visueel inzichtelijk hoe de complete hygiënesluis eruit komt te zien en wat de optimale routing is. Neem contact met ons op voor advies op maat.


HHS RVS PRODUCTEN v.o.f.

Hallseweg 21

6964 AJ Hall

Nederland


Telefoon: +31 (0)313 410 227

E-mail: info@h-hs.nl

BTW.nr.: NL850763149B01

KvK.nr.: 53137361

Disclaimer | Privacy | ©2018 HHS RVS PRODUCTEN