Zolen reinigen en desinfecteren – Uw mogelijkheden

Vanaf 1 februari wordt volgens de nieuwe BRC8 norm geaudit worden. Dit betekent o.a. dat bij aanwezigheid van een high-risk of high-care ruimte dat het personeel dat deze betreed schoenen moet wisselen of schoenen moet reinigen om het introduceren van pathogenen in de ruimte te voorkomen. Voor zolen desinfectie en reiniging bieden wij diverse mogelijkheden. Zo is er altijd een passende oplossing voor uw specifieke eisen, omgeving en budget.

Stand alone zolen reinigen

 • Reinigen de zolen met desinfectiemiddel
 • Compact en ruimtebesparend.
 • Met name geschikt voor klein tot middelgrote bedrijven.

SOWM-1000

Zolenreiniger met een eenvoudig te vervangen roterende borstel, onder het opstaprooster. De borstel zorgt voor een probleemloze reiniging van de zolen.
De machine start door middel van een sensor in het front van de behuizing. De dosering van het reinigingsmiddel is instelbaar.
Alle specificaties

SOWM-1010

Reiniger voor zowel de onderkant van de zolen als de zoolkanten. Door middel van een lichttaster, in de behuizing, worden het roteren van de borstel en het doseren van reinigingsmiddel aangestuurd. De dosering van het reinigingsmiddel is instelbaar.
Alle specificaties

SOWM-2000

Door middel van een drukknop wordt de, eenvoudig te vervangen, roterende borstel in werking gesteld.
De dosering van het schoonmaakmiddel is instelbaar.
Voor het reinigen van laarzen is een borstel gevoed met schoon water gemonteerd. Het vuile water wordt afgevoerd.
Alle specificaties

Doorloop zolen desinfecteren

 • Desinfecteert de zolen met desinfectiemiddel
 • Geschikt voor kleine tot grote bedrijven.

Zolen desinfectie doorloopbad met uitneembaar tweedelig rooster. Voorzien van een uitloop voor gemakkelijk verversen van desinfectant. Verkrijgbaar als uitvoering op poten of voor inbouw.
Alle specificaties

Doorloop zolen reinigen

 • Reinigen de zolen met desinfectiemiddel
 • Voor gecontroleerde doorgang.
 • Met name geschikt voor midden tot grote bedrijven.

DSOWM-800

Tweezijdig toegankelijke doorloop zolenreiniger. De roterende borstels, sensor gestuurd, zorgen voor een snelle en grondige reiniging van beide zolen met een minimaal tijdsverlies en energieverbruik.
Alle specificaties

Type 42

Tweezijdig benaderbare compacte hygiënesluis bestaande uit een doorloop zolenreiniger met draaikruis. De borstels worden voorzien van desinfectiemiddel.
Alle specificaties

SKRM-5002

Tweezijdig toegankelijke doorloop zolen- en zoolkantenreiniger.Als stand alone unit of als toevoeging op een complete hygiënestraat. Start van de borstels en toevoeging van reinigingsmiddel vindt plaats door middel van een sensor.
Alle specificaties

Hygiënesluizen

 • Reinigen de zolen + handen met desinfectiemiddel.
 • Kan gecombineerd worden met handen wassen.
 • Voor 100% gecontroleerde doorgang.
 • Met name geschikt voor midden tot grote bedrijven.

Type 47

Tweezijdig benaderbare compacte hygiënesluis bestaande uit een doorloop zolenreiniger met geïntegreerde handendesinfectie met draaikruis. De borstels worden voorzien van desinfectiemiddel.
Alle specificaties

Type 54

Tweezijdig benaderbare compacte hygiënesluis bestaande uit een doorloop zolen desinfectie bad met geïntegreerde handendesinfectie met draaikruis.
Alle specificaties

Type 55

Tweezijdig benaderbare compacte hygiënesluis bestaande uit een doorloop zolenreiniger + doorloop laarzenreinigers met geïntegreerde handendesinfectie met draaikruis. Zowel de zolen- als de laarzenborstels worden voorzien van desinfectiemiddel.
Alle specificaties

Type 62

Tweezijdig benaderbare compacte hygiënesluis bestaande uit een doorloop zolenreiniger met geïntegreerde handenwasunit en handendesinfectie met draaikruis. De borstels worden voorzien van desinfectiemiddel. Drogen van de handen kan met papier of door middel van een handendroger.
Alle specificaties

Type 62-TR

Tweezijdig benaderbare compacte hygiënesluis bestaande uit een doorloop zolenreiniger met geïntegreerde handenwasunit en handendesinfectie met draaikruis. De borstels reinigen droog waardoor de zolen niet nat worden. Drogen van de handen kan met papier of door middel van een handendroger.
Alle specificaties

 

 


HHS RVS PRODUCTEN v.o.f.

Hallseweg 21

6964 AJ Hall

Nederland


Telefoon: +31 (0)313 410 227

E-mail: info@h-hs.nl

BTW.nr.: NL850763149B01

KvK.nr.: 53137361

Disclaimer | Privacy | ©2018 HHS RVS PRODUCTEN