Mengbakken en Kuipwagens

Een RVS mengbak of kuipwagen van Höcker garandeert u van een hygiënisch en gebruiksvriendelijk product. Dit door gebruik van elektrolytisch gepolijst rvs materiaal wat naast hygiënisch ook gemakkelijk te reinigen is.

Meer mogelijkheden

Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van uw interne transport.
Wenst u een aangepast product op basis van uw specifieke proces? Neemt u dan alstublieft contact met ons op.

HHS

Sinds 1994 is HHS actief in de Benelux als totaalleverancier op het gebied van RVS bedrijfsinrichting, RVS slachttechniek en RVS hygiënetechniek. Samen met onze partner, de Duitse producent Höcker, leveren wij RVS producten voor de voedingsmiddelenindustrie en elke andere industrie waarbij een hoge mate van hygiëne vereist is. Buiten het reeds brede programma aan standaard oplossingen bieden wij u graag maatwerk aan zodat u geen concessies hoeft te doen. Op basis van uw wensen gaan wij graag aan het werk om een passende oplossing te realiseren.

Höcker

Reeds vanaf 1982 ontwikkelt en produceert de Höcker groep producten die voldoen aan de hoogste eisen, gesteld in de voedings- en medische industrie. Omdat de producten continu aangepast worden aan de laatste stand van zaken qua techniek en regelgeving krijgt u altijd een actuele oplossing. Door gebruik te maken hoogwaardige materialen en onderdelen van gerenommeerde merken zoals Siemens en SEW bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Vanuit drie productielocaties levert Höcker wereldwijd.