Stationaire reiniging

Reinigen van de gehele productielocatie door gebruik te maken van afnamestations (satellieten) waarop de slanghaspel wordt aangesloten. Keuzemogelijkheden zijn:

  • De drukverhogingsunit in een droge technische ruimte (centraal) of in de productieruimte zelf (lokaal).
  • Reinigingsmiddelen in een aparte technische ruimte (centraal) of in de productieruimte zelf (decentraal).

Reinigingssysteem – Lokaal

Pomp + Afnamestation + Reinigingsmiddelen in de productieruimte

Reinigingssysteem – Decentraal

Pomp in een technische ruimte
Afnamestation + Reinigingsmiddelen in de productieruimte

Reinigingssysteem – Centraal

Pomp + Reinigingsmiddelen in een technische ruimte
Afnamestation in de productieruimte

Meer mogelijkheden

Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van hygiënetechniek.
Wenst u een aangepast product op basis van uw specifieke proces? Neemt u dan alstublieft contact met ons op.

HHS

Wij zijn sinds 1994 actief in de Benelux als totaalleverancier op het gebied van RVS producten voor de voedingsmiddelenindustrie. We werken enkel samen met producenten van hoogwaardige producten zoals Höcker en Dosanova zodat u de hoogste kwaliteit voor uw productie ontvangt. Op het gebied van reiniging werken wij met de vooraanstaande producent Dosanova uit België.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan alstublieft contact met ons op zodat we samen de meest passende oplossing kunnen realiseren.

Höcker

Sinds 1982 ontwikkelt en produceert de Höcker groep producten die voldoen aan de hoogste eisen, gesteld in de voedings- en medische industrie. Enkel de meest hoogwaardige materialen en onderdelen van gerenommeerde merken worden gebruikt zodat u verzekert bent van de hoogste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Begonnen met slachthaken is het programma in de loop der tijd uitgebreid naar een compleet assortiment voor uw gehele productie. Vanuit drie productielocaties levert Höcker wereldwijd.

Dosanova

Dosanova specialiseert zich al meer dan 20 jaar in reinigingstechniek voor alle omgevingen waar de hoogste mate van reiniging geëist wordt. Door zowel mobiele als stationaire reinigingssystemen aan te bieden kunnen we aan alle wensen voldoen. Kenmerkend is de flexibiliteit in het programma waarbij per toepassing de meest optimale configuratie geleverd wordt. Lage druk voor kleinere productieruimtes, hoge druk voor grote productieruimtes en bij hardnekkige vervuiling.