Buisbanen

Buisbaan in standaard 2″ (60,3 mm) uitvoering of profielbuis met kunststof inlage.

Meer mogelijkheden

Wenst u een aangepast product op basis van uw specifieke proces? Neemt u dan alstublieft contact met ons op.

Reiniging

Wij bieden ultrasoon reinigingsinstallaties voor uw slachthaken waarmee tot 1500 haken per uur gereinigd kunnen worden. Standaard word de reinigingsmodule aan het lege haken transport gekoppeld maar kan indien gewenst ook als stand alone module geconstrueerd worden. Bekijk hier de mogelijkheden.

Logistiek

Complete logistieke oplossingen voor uw lege haken. Van simpel transport tussen twee punten tot gehele oplossing met ingangscontrole, opslag, reiniging en transport naar behoefte middels sensoren. Bekijk hier de mogelijkheden.

Controle

Om de ingangscontrole van uw haken veiliger, efficiënter en kostengunstiger te laten verlopen bieden wij u een geautomatiseerde oplossing welke elke binnenkomende haak controleert en afwijkende en/of beschadigde haken uitsluit van uw productie. Bekijk hier de mogelijkheden.

HHS

Wij zijn sinds 1994 actief in de Benelux als totaalleverancier op het gebied van RVS bedrijfsinrichting, RVS slachttechniek en RVS hygiënetechniek. Naast een breed scala aan standaard producten kunnen wij u tevens maatwerk leveren. Samen met onze partner, de Duitse producent Höcker, leveren wij vele RVS producten voor de gehele voedingsmiddelenindustrie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan alstublieft contact met ons op zodat we samen met de oplossing kunnen realiseren.

Höcker

Sinds 1982 ontwikkelt en produceert de Höcker groep producten die voldoen aan de hoogste eisen, gesteld in de voedings- en medische industrie. Enkel de meest hoogwaardige materialen en onderdelen van gerenommeerde merken worden gebruikt zodat u verzekert bent van de hoogste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Begonnen met slachthaken is het programma in de loop der tijd uitgebreid naar een compleet assortiment voor uw gehele productie. Vanuit drie productielocaties levert Höcker wereldwijd.

Höcker slachttechniek