Pistolen – lansen – slanghaspels

HHS

Wij zijn sinds 1994 actief in de Benelux als totaalleverancier op het gebied van RVS producten voor de voedingsmiddelenindustrie. We werken enkel samen met producenten van hoogwaardige producten zoals Höcker en Dosanova zodat u de hoogste kwaliteit voor uw productie ontvangt. Op het gebied van reiniging werken wij met de vooraanstaande producent Dosanova uit België.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan alstublieft contact met ons op zodat we samen de meest passende oplossing kunnen realiseren.

Höcker

Sinds 1982 ontwikkelt en produceert de Höcker groep producten die voldoen aan de hoogste eisen, gesteld in de voedings- en medische industrie. Enkel de meest hoogwaardige materialen en onderdelen van gerenommeerde merken worden gebruikt zodat u verzekert bent van de hoogste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Begonnen met slachthaken is het programma in de loop der tijd uitgebreid naar een compleet assortiment voor uw gehele productie. Vanuit drie productielocaties levert Höcker wereldwijd.

Dosanova

Dosanova specialiseert zich al meer dan 20 jaar in reinigingstechniek voor alle omgevingen waar de hoogste mate van reiniging geëist wordt. Door zowel mobiele als stationaire reinigingssystemen aan te bieden kunnen we aan alle wensen voldoen. Kenmerkend is de flexibiliteit in het programma waarbij per toepassing de meest optimale configuratie geleverd wordt. Lage druk voor kleinere productieruimtes, hoge druk voor grote productieruimtes en bij hardnekkige vervuiling.