Hygiënetechniek

Zolen reinigen 

Zolen desinfecteren

Laarzen reinigen

Desinfectant / Zeep dispensers

Wasbakken en wasgoten

Messenkorven en desinfectie

Schorten opbergen / reinigen

Hygienesluis ondersteuning

Geheel kosteloos maken wij voor u een plan op basis van uw wensen en beschikbare ruimte. Hiermee heeft u meteen visueel inzichtelijk hoe de complete hygiënesluis eruit komt te zien en wat de optimale routing is.

Hygiënesluis plan voor productie, hygienetechniek op maat

Meer hygienetechniek

De hygiëne in de voedingsindustrie moet aan de hoogste eisen voldoen waarmee wij u graag helpen. Wenst u een aangepast product op basis van uw specifieke proces? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Tevens helpen wij u graag met een op maat gesneden layout van uw ruimte waarin u optimaal gebruik maakt van de ruimte met gegarandeerde hygiëne.

HHS

Wij zijn sinds 1994 actief in de BeNeLux als totaalleverancier op het gebied van RVS bedrijfsinrichting, RVS slachttechniek en RVS hygienetechniek. Naast een breed scala aan standaard producten kunnen wij u tevens maatwerk leveren. Samen met onze partner, de Duitse producent Höcker, leveren wij vele RVS producten voor de gehele voedingsmiddelenindustrie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan alstublieft contact met ons op zodat we samen met de oplossing kunnen realiseren.

Höcker

Sinds 1982 ontwikkelt en produceert de Höcker groep producten die voldoen aan de hoogste eisen, gesteld in de voedings- en medische industrie. Enkel de meest hoogwaardige materialen en onderdelen van gerenommeerde merken worden gebruikt zodat u verzekert bent van de hoogste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Begonnen met slachthaken is het programma in de loop der tijd uitgebreid naar een compleet assortiment voor uw gehele productie. De focus ligt naast slachttechniek nu op de complete voedingsmiddelenindustie. Vanuit drie productielocaties levert Höcker wereldwijd.

Höcker


HHS RVS PRODUCTEN v.o.f.

Hallseweg 21

6964 AJ Hall

Nederland


Telefoon: +31 (0)313 410 227

E-mail: info@h-hs.nl

BTW.nr.: NL850763149B01

KvK.nr.: 53137361

Disclaimer | Privacy | ©2018 HHS RVS PRODUCTEN