Hygiënetechniek

Hygiënesluis ondersteuning

Geheel kosteloos maken wij voor u een plan op basis van uw wensen en beschikbare ruimte. Hiermee heeft u meteen visueel inzichtelijk hoe de complete hygiënesluis eruit komt te zien en wat de optimale routing is.

Hygiënesluis plan voor productie, hygiënetechniek op maat

Meer hygiënetechniek

De hygiëne in de voedingsindustrie moet aan de hoogste eisen voldoen waarmee wij u graag helpen. Wenst u een aangepast product op basis van uw specifieke proces? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Tevens helpen wij u graag met een op maat gesneden lay-out van uw ruimte waarin u optimaal gebruik maakt van de ruimte met gegarandeerde hygiëne.

HHS

Wij zijn sinds 1994 actief in de Benelux als totaalleverancier op het gebied van RVS bedrijfsinrichting, intern transport,  slachttechniek, hygiënetechniek en reinigingstechniek. Naast een breed scala aan standaard producten kunnen wij u tevens maatwerk leveren. Samen met onze partners zoals de producenten Höcker en Dosanova, leveren wij RVS producten voor de gehele voedingsmiddelenindustrie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan alstublieft contact met ons op zodat we samen de meest passende oplossing kunnen realiseren.

Höcker

Sinds 1982 ontwikkelt en produceert de Höcker groep producten die voldoen aan de hoogste eisen, gesteld in de voedings- en medische industrie. Enkel de meest hoogwaardige materialen en onderdelen van gerenommeerde merken worden gebruikt zodat u verzekert bent van de hoogste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Begonnen met slachthaken is het programma in de loop der tijd uitgebreid naar een compleet assortiment voor uw gehele productie. De focus ligt naast slachttechniek nu op de complete voedingsmiddelenindustrie. Vanuit drie productielocaties levert Höcker wereldwijd.

Höcker