Normwagens volgens DIN

Onze normwagens zijn gemaakt van 2 mm. dik roestvrij staal met een versterkte bodem van in totaal 5 mm.
Het materiaal is elektrolytisch gepolijst waardoor het oppervlak extreem glad is en vuil zich nauwelijks kan hechten. Daarnaast zijn ze hierdoor gemakkelijk en snel te reinigen wat u zowel in tijd als water/chemie kosten bespaart.

Naast de gesloten uitvoeringen van 120, 200 en 300 liter hebben we ook de mogelijkheid tot een geperforeerde uitvoering of met een lekzeef. Naast RVS bestaat ook de mogelijkheid voor een variant uit kunststof.

Door gebruik te maken van blauwe polyamide wielen hebben we een duurzaam en hygiënisch product. Ook verkrijgbaar in andere kleuren of met geluidsarme wielen wanneer uw toepassing hierom vraagt.

Meer mogelijkheden

Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van uw interne transport naast normwagens.
Wenst u een aangepast product op basis van uw specifieke proces? Neemt u dan alstublieft contact met ons op.

HHS

Sinds 1994 is HHS actief in de Benelux als totaalleverancier op het gebied van RVS bedrijfsinrichting, RVS slachttechniek en RVS hygiënetechniek. Samen met onze partner, de Duitse producent Höcker, leveren wij RVS producten voor de voedingsmiddelenindustrie en elke andere industrie waarbij een hoge mate van hygiëne vereist is. Buiten het reeds brede programma aan standaard oplossingen bieden wij u graag maatwerk aan zodat u geen concessies hoeft te doen. Op basis van uw wensen gaan wij graag aan het werk om een passende oplossing te realiseren.

Höcker

Reeds vanaf 1982 ontwikkelt en produceert de Höcker groep producten die voldoen aan de hoogste eisen, gesteld in de voedings- en medische industrie. Omdat de producten continu aangepast worden aan de laatste stand van zaken qua techniek en regelgeving krijgt u altijd een actuele oplossing. Door gebruik te maken hoogwaardige materialen en onderdelen van gerenommeerde merken bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Vanuit drie productielocaties levert Höcker wereldwijd.