Reiniging

Reiniging volgens de laatste hygiënische standaarden voor een voedselveilige productie.

Pistolen

Of er nu enkel gespoeld wordt met water of een complete reiniging met inschuimen en desinfecteren; we hebben altijd een passend pistool.

Slanghaspels

Onze slanghaspels zorgen ervoor dat de reinigingsslangen altijd netjes en veilig opgerold worden.

Reinigingssysteem – Mobiel

Mobiele oplossingen zijn ideaal wanneer in de productieruimtes geen plek is voor afnamestations en chemie. Daarnaast kan er met 1 systeem op meerdere locaties gereinigd worden.

Reinigingssysteem – Lokaal

Pomp + Afnamestation + Reinigingsmiddelen in de productieruimte

Reinigingssysteem – Decentraal

Pomp in een technische ruimte
Afnamestation + Reinigingsmiddelen in de productieruimte

Reinigingssysteem – Centraal

Pomp + Reinigingsmiddelen in een technische ruimte
Afnamestation in de productieruimte

Meer mogelijkheden

Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van hygiënetechniek.
Wenst u een aangepast product op basis van uw specifieke proces? Neemt u dan alstublieft contact met ons op.

HHS

Wij zijn sinds 1994 actief in de Benelux als totaalleverancier op het gebied van RVS producten voor de voedingsmiddelenindustrie. We werken enkel samen met producenten van hoogwaardige producten zoals Höcker en Dosanova zodat u de hoogste kwaliteit voor uw productie ontvangt. Op het gebied van reiniging werken wij met de vooraanstaande producent Dosanova uit België.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan alstublieft contact met ons op zodat we samen de meest passende oplossing kunnen realiseren.

Dosanova

Dosanova specialiseert zich al meer dan 20 jaar in reinigingstechniek voor alle omgevingen waar de hoogste mate van reiniging geëist wordt. Door zowel mobiele als stationaire reinigingssystemen aan te bieden kunnen we aan alle wensen voldoen. Kenmerkend is de flexibiliteit in het programma waarbij per toepassing de meest optimale configuratie geleverd wordt. Lage druk voor kleinere productieruimtes, hoge druk voor grote productieruimtes en bij hardnekkige vervuiling.

Dosanova logo