Vlees specifiek

Meer mogelijkheden

Bekijk naast onze oplossingen qua slachttechniek ook onze andere mogelijkheden op het gebied van uw bedrijfsinrichting, interne transport en hygiënetechniek.
Wenst u een aangepast product op basis van uw specifieke proces? Neemt u dan alstublieft contact met ons op.

HHS

Wij zijn sinds 1994 actief in de Benelux als totaalleverancier op het gebied van RVS bedrijfsinrichting, intern transport,  slachttechniek, hygiënetechniek en reinigingstechniek. Naast een breed scala aan standaard producten kunnen wij u tevens maatwerk leveren. Samen met onze partners zoals de producenten Höcker en Dosanova, leveren wij RVS producten voor de gehele voedingsmiddelenindustrie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan alstublieft contact met ons op zodat we samen de meest passende oplossing kunnen realiseren.

Höcker

Sinds 1982 ontwikkelt en produceert de Höcker groep producten die voldoen aan de hoogste eisen, gesteld in de voedings- en medische industrie. Enkel de meest hoogwaardige materialen en onderdelen van gerenommeerde merken worden gebruikt zodat u verzekert bent van de hoogste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Begonnen met slachthaken is het programma in de loop der tijd uitgebreid naar een compleet assortiment voor uw gehele productie. De focus ligt naast slachttechniek nu op de complete voedingsmiddelenindustrie. Vanuit drie productielocaties levert Höcker wereldwijd.

Slachthaken

In 1982 is Höcker begonnen met de productie van slachthaken in Wallenhorst Duitsland. Door het brede assortiment wat gevoerd wordt stond Höcker al snel bekend als Haken Höcker. In de loop der tijd is het programma alsmaar gegroeid waardoor voor elke slachterij een optimale haak te verkrijgen is. Het programma aan slacht- en transporthaken biedt mogelijkheden voor belastingen tot 1250 kg. Afhankelijk van uw wensen zijn per gewichtscategorie verschillende mogelijkheden.