Mobiele reiniging

Mobiele schuimtank

Aan te sluiten op een persluchtleiding
Bekijk alle specificaties

Chemie doseringswagen

Aan te sluiten op drukwaterleiding + persluchtleiding
Bekijk alle specificaties

 

Mobiel reinigingssysteem

Aan te sluiten op standaard waterleiding + persluchtleiding
Bekijk alle specificaties

mobiel reinigen

Mobiel reinigingssysteem met compressor

Aan te sluiten op standaard waterleiding
Bekijk alle specificaties

mobiel inschuimen

 

 

 

Meer mogelijkheden
Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van reinigingstechniek.
Wenst u een aangepast product op basis van uw specifieke proces? Neemt u dan alstublieft contact met ons op.

HHS
Wij zijn sinds 1994 actief in de BeNeLux als totaalleverancier op het gebied van RVS bedrijfsinrichting, RVS slachttechniek en RVS hygiënetechniek. Naast een breed scala aan standaard producten kunnen wij u tevens maatwerk leveren. Samen met onze partners, de Duitse producenten Höcker en Walter Cleaningsystems, leveren wij vele RVS producten voor de gehele voedingsmiddelenindustrie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan alstublieft contact met ons op zodat we samen de meest passende oplossing kunnen realiseren.

Höcker
Sinds 1982 ontwikkelt en produceert de Höcker groep producten die voldoen aan de hoogste eisen, gesteld in de voedings- en medische industrie. Enkel de meest hoogwaardige materialen en onderdelen van gerenomeerde merken worden gebruikt zodat u verzekert bent van de hoogste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Begonnen met slachthaken is het programma in de loop der tijd uitgebreid naar een compleet assortiment voor uw gehele productie. Vanuit drie productielocaties levert Höcker wereldwijd.

Walter Cleaningsystems
Walter Cleaningsystems specialiseert zich al meer dan 40 jaar in reinigingstechniek voor alle omgevingen waar de hoogste mate van reiniging geeist wordt. Door zowel mobiele als stationaire reinigingsystemen aan te bieden kunnen we aan alle wensen voldoen. Kenmerkend is dat er altijd gebruik wordt gemaakt van middendruk voor efficiënt gebruik van water, energie en chemie. Het opbrengen van schuim met fijne poriën zorgt voor een hoge mate van reiniging op alle oppervlakken.
Walter Cleaningsystems


HHS RVS PRODUCTEN v.o.f.

Hallseweg 21

6964 AJ Hall

Nederland


Telefoon: +31 (0)313 410 227

E-mail: info@h-hs.nl

BTW.nr.: NL850763149B01

KvK.nr.: 53137361

Disclaimer | Privacy | ©2018 HHS RVS PRODUCTEN