Normwagens

Onze normwagens zijn gemaakt van 2 mm. dik roestvrij staal met een versterkte bodem van in totaal 5 mm.
Het materiaal is elektrolytisch gepolijst waardoor het oppervlak extreem glad is en vuil zich nauwelijks kan hechten. Daarnaast zijn ze hierdoor gemakkelijk en snel te reinigen wat u zowel in tijd als water/chemie kosten bespaart.

Uiteraard zijn onze normwagens leverbaar in verschillende uitvoeringen. Naast de gesloten uitvoeringen van 120, 200 en 300 liter hebben we ook de mogelijkheid tot een geperforeerde uitvoering of met een lekzeef. Naast RVS bestaat ook de mogelijkheid voor een Kunststof normwagen.

Al onze normwagens zijn voorzien van degelijke wielen voor hoge belasting. Ook verkrijgbaar met geluidsarme wielen wanneer uw toepassing hierom vraagt.

 

 

Meer mogelijkheden
Bekijk ook onze andere mogelijkheden op het gebied van uw interne transport.
Wenst u een aangepast product op basis van uw specifieke proces? Neemt u dan alstublieft contact met ons op.

HHS
Wij zijn sinds 1994 actief in de BeNeLux als totaalleverancier op het gebied van RVS bedrijfsinrichting, RVS slachttechniek en RVS hygiënetechniek. Naast een breed scala aan standaard producten kunnen wij u tevens maatwerk leveren. Samen met onze partner, de Duitse producent Höcker, leveren wij vele RVS producten voor de gehele voedingsmiddelenindustrie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan alstublieft contact met ons op zodat we samen met de oplossing kunnen realiseren.

Höcker
Sinds 1982 ontwikkelt en produceert de Höcker groep producten die voldoen aan de hoogste eisen, gesteld in de voedings- en medische industrie. Enkel de meest hoogwaardige materialen en onderdelen van gerenomeerde merken worden gebruikt zodat u verzekert bent van de hoogste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Begonnen met slachthaken is het programma in de loop der tijd uitgebreid naar een compleet assortiment voor uw gehele productie. Vanuit drie productielocaties levert Höcker wereldwijd.