Slachthaken

In 1982 is Höcker begonnen met de productie van slachthaken in Wallenhorst Duitsland. Door het brede assortiment wat gevoerd wordt stond Höcker al snel bekend als Haken Höcker. In de loop der tijd is het programma alsmaar gegroeid waardoor voor elke slachterij een optimale haak te verkrijgen is. Het programma aan slacht- en transporthaken biedt mogelijkheden voor belastingen tot 1250 kg. Afhankelijk van uw wensen zijn per gewichtscategorie verschillende mogelijkheden.

Meer mogelijkheden

Maatwerk
Naast het standaard programma kunnen wij u ook maatwerk bieden waarbij we uw slachthaken volledig conform uw wensen construeren en leveren. Zo hoeft u nooit concessies te doen.

Transponders
Bij gebruik in de vleesindustrie worden de transponders permanent bevestigd aan de slachthaak. De transponder heeft een niet te verwisselen codering (nummer) waarmee informatie over het product, verwerking en opslag wordt vastgelegd en uitgelezen kan worden. Zo biedt het u een extra kwaliteitscontrole voor uw zekerheid. Wij bevestigen deze transponders wanneer gewenst direct aan uw haken.

Buisbanen
Compleet modulair programma aan o.a. buizen, wissels, koppelingen en bevestigingen waarmee uw complete slachtlijn vorm kunt geven. Ook maatwerk en compleet advies is mogelijk. Bekijk hier de mogelijkheden.

Reiniging
Wij bieden ultrasoon reinigingsinstallaties voor uw slachthaken waarmee tot 1500 haken per uur gereinigd kunnen worden. Standaard word de reinigingsmodule aan het lege haken transport gekoppeld maar kan indien gewenst ook als stand alone module geconstrueerd worden. Bekijk hier de mogelijkheden.

Logistiek
Complete logistieke oplossingen voor uw lege haken. Van simpel transport tussen twee punten tot gehele oplossing met ingangscontrole, opslag, reiniging en transport naar behoefte middels sensoren. Bekijk hier de mogelijkheden.

Controle
Om de ingangscontrole van uw haken veiliger, efficienter en kostengunstiger te laten verlopen bieden wij u een geautomatiseerde oplossing welke elke binnenkomende haak controleert en afwijkende en/of beschadigde haken uitsluit van uw productie. Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer
Kijk voor overige transporthaken en aanverwante producten bij Slachttechniek


HHS RVS PRODUCTEN v.o.f.

Hallseweg 21

6964 AJ Hall

Nederland


Telefoon: +31 (0)313 410 227

E-mail: info@h-hs.nl

BTW.nr.: NL850763149B01

KvK.nr.: 53137361

Disclaimer | Privacy | ©2018 HHS RVS PRODUCTEN