Hygiënesluis

Een rvs hygiënesluis met draaikruis, handendesinfectie en zolenreiniger garandeert een gecontroleerd hygiëneniveau in uw productieruimtes. Na het wassen en desinfecteren van de handen wordt door middel van een draaikruis de toegang tot uw productieruimten vrijgegeven.
Naast een complete hygiënesluis kunt u ook kiezen voor het separaat wassen / desinfecteren van handen en reinigen van zolen en laarzen.

Hygiënesluis ondersteuning

Geheel kosteloos maken wij voor u een plan op basis van uw wensen en beschikbare ruimte. Hiermee heeft u meteen visueel inzichtelijk hoe de complete hygiënesluis eruit komt te zien en wat de optimale routing is.

Hygiënesluis plan voor productie

Meer mogelijkheden

Omdat elke ruimte en omgeving anders is kan maatwerk een vereiste zijn. Op basis van uw eisen en wensen werken wij graag een oplossing voor u uit. Neemt u alstublieft contact met ons op zodat wij u kunnen ondersteunen.

Productgroepen

Bekijk naast onze hygiënesluizen ook onze andere mogelijkheden op het gebied van uw hygiënetechniek, reiniging, bedrijfsinrichtingintern transport en slachttechniek.

HHS

Sinds 1994 is HHS actief in de Benelux als totaalleverancier op het gebied van RVS bedrijfsinrichting, RVS slachttechniek en RVS hygiënetechniek. Samen met onze partner, de Duitse producent Höcker, leveren wij RVS producten voor de voedingsmiddelenindustrie en elke andere industrie waarbij een hoge mate van hygiëne vereist is. Buiten het reeds brede programma aan standaard oplossingen bieden wij u graag maatwerk aan zodat u geen concessies hoeft te doen. Op basis van uw wensen gaan wij graag aan het werk om een passende oplossing te realiseren.

Höcker

Reeds vanaf 1982 ontwikkelt en produceert de Höcker groep producten die voldoen aan de hoogste eisen, gesteld in de voedings- en medische industrie. Omdat de producten continu aangepast worden aan de laatste stand van zaken qua techniek en regelgeving krijgt u altijd een actuele oplossing. Door gebruik te maken hoogwaardige materialen en onderdelen van gerenommeerde merken zoals Siemens bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Vanuit drie productielocaties levert Höcker wereldwijd.

Höcker