Hygiënesluis

Een rvs hygiënesluis met draaikruis, handendesinfectie en zolenreiniger garandeert een gecontroleerd hygiëneniveau in uw productieruimtes. Na het wassen en desinfecteren van de handen wordt door middel van een draaikruis de toegang tot uw productieruimten vrijgegeven.
Naast een complete hygiënesluis kunt u ook kiezen voor het separaat wassen / desinfecteren van handen en reinigen van zolen en laarzen.

Meer mogelijkheden
Bekijk naast onze hygiënesluizen ook onze andere mogelijkheden op het gebied van uw hygiënetechniekbedrijfsinrichting, interne transport en slachttechniek. Wenst u een aangepast product op basis van uw specifieke proces? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Tevens helpen wij u graag met een op maat gesneden layout van uw ruimte waarin u optimaal gebruik maakt van de ruimte met maximale hygiene.

HHS
Wij zijn sinds 1994 actief in de BeNeLux als totaalleverancier op het gebied van RVS bedrijfsinrichting, RVS slachttechniek en RVS hygiënetechniek. Naast een breed scala aan standaard producten kunnen wij u tevens maatwerk leveren. Samen met onze partner, de Duitse producent Höcker, leveren wij vele RVS producten voor de gehele voedingsmiddelenindustrie.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan alstublieft contact met ons op zodat we samen met de oplossing kunnen realiseren.

Höcker
Sinds 1982 ontwikkelt en produceert de Höcker groep producten die voldoen aan de hoogste eisen, gesteld in de voedings- en medische industrie. Enkel de meest hoogwaardige materialen en onderdelen van gerenomeerde merken worden gebruikt zodat u verzekert bent van de hoogste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Begonnen met slachthaken is het programma in de loop der tijd uitgebreid naar een compleet assortiment voor uw gehele productie. De focus ligt naast slachttechniek nu op de complete voedingsmiddelenindustie. Vanuit drie productielocaties levert Höcker wereldwijd.

Höcker