Rollies voor Eurokratten zijn een uitermate compacte oplossing voor het vervoer van Eurokratten, echter niet altijd de meest efficiënte. U zult het ongetwijfeld herkennen dat u net het onderste kratje van de stapel nodig hebt. 

Met een update en uitbreiding van het Eurokratten transport programma bieden we de passende oplossing. De grote volumes zitten in de rollies maar toch zien we  ook steeds meer vraag naar specifieke oplossingen zoals krattenwagens en presentatiewagens. Met deze producten wordt elk Eurokrat op zijn eigen etage geplaatst waardoor producten hier eenvoudig uitgenomen kunnen worden.

Presenteren voor snelheid

Een specifiek product zijn de presentatiewagens. Door kratten onder een hoek in de wagen te zetten kunnen de slager en zijn medewerkers sneller bij het product of het krat vullen. De bovenste etages met kratten staan onder een vaste hoek van 20 of 30 graden en voor optimale flexibiliteit is de presentatiewagen zelfs leverbaar met een verstelbare hoek per schap. Simpele zaken als een duwbeugel en wielen met rem zorgen voor gebruiksgemak en de mogelijkheid de wagens overal in te zetten.

eurokratten presentatiewagens

Bekijk hier onze presentatiewagens

Maatwerk voor standaardisatie

Uit voorraad worden de standaard producten geleverd, maar voldoen deze niet aan een specifieke situatie dan wordt overgestapt op maatwerk. Voor maatwerk is iets meer tijd nodig, maar dan heeft u wel voor de toekomst de beste oplossing.  Gebruikt een slager/vleesverwerker enkel de 200 mm hoge E2 kratten dan is het jammer om ruimte voor hogere E3 kratten aan te houden, we voegen dan liever één of twee etages toe. Uiteindelijk willen onze klanten zo gemakkelijk mogelijk werken in vaak beperkte ruimte.

eurokratten wagen

Bekijk hier onze krattenwagens

De basis

Toch blijft ook het programma van de traditionele rollie in beweging. Samen met onze partners hebben we ook dit programma verder uitgebouwd. Doel is een verhoging van gebruiksgemak door de toevoeging van bijvoorbeeld een afneembare trekstang welke gebruikt wordt om beladen rollies te verplaatsen. En worden er naast Eurokratten ook andere kratten gebruikt? Dan bieden we de oplossing met een rollie voorzien van twee extra dwarsbalken. Eenvoudige oplossingen die elke dag gemak bieden.

rollie met trekstang

Rollies en meer