Naast RVS stellingen voeren wij ook aluminium stellingen in ons programma. Voordeel van de aluminium stellingen zijn naast prijs ook de flexibiliteit en gemak.

aluminium stelling

Modulair systeem

Om een koel- /vriescel of andere opslagruimte zo efficiënt mogelijk in te richten wordt flexibiliteit gevraagd. De stellingen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, hoogtes en dieptes, maar ook klantspecifieke oplossingen zijn mogelijk. Het programma bestaat uit verschillende modulaire elementen welke samen de optimale stelling maken.
Door in plaats van stellingen tegen elkaar te plaatsen in een hoek een hoekverbinding te gebruiken is alle ruimte bereikbaar voor gebruik. Wanneer later een andere opstelling gewenst is kan gewoon doorgebouwd worden met nieuwe elementen.

 

Gebruiksgemak

De geanodiseerd aluminium stellingen zijn voorzien van foodgrade kunststof schappen welke geperforeerd zijn voor een optimale luchtcirculatie in een koel- of vriescel. Doordat ze vrij uitneembaar zijn kunnen ze gemakkelijk gereinigd worden, ook in de wasmachine. Dit bespaart tijd qua schoonmaak maar zorgt er ook voor dat alles weer 100% hygiënisch is zonder achterblijvende voedselresten. Per schap wordt een draagvermogen van 100 tot 230 kg behaald.
Indien gewenst kan de stelling ook geleverd worden met dichte, geperforeerde of RVS schappen.

uitneembaar schap

 

Maatwerk

De stellingen zijn standaard in 70 lengtes, 2 dieptes, 2 hoogtes en verschillende configuraties qua schaphoogtes verkrijgbaar. Naast dit brede programma bieden we ook maatwerk aan wanneer de klant dit vraagt.

Stellingen geschikt voor de inzet van GN bakken.

Mobiele stellingen voor wanneer de opslag altijd op de plek is waar deze nodig is.

RVS schappen, geperforeerd of gesloten.

 

Meer informatie

Productpagina