Om het programma voor buisbanen nog completer te maken voeren we nu ook weegsystemen voor integratie in het buisbaansysteem. Het weegsysteem bestaat uit een weegcel inclusief 2“ buisbaan, een montagebrug en uitleesterminal met diverse functies. Deze complete oplossing kann geijkt aangeleverd worden en eenvoudig gemonteerd worden op elke gewenste hoogte.

Complete buisbaan

Met deze toevoeging ontstaat een nog completer programma voor buisbaan constructies. In het programma zaten al de buisbaan zelf, wissels en bochten, montagemateriaal en alle toebehoren. De buisbanen zijn leverbaar in standaard verzinkt staal of met kunststof inlage voor lagere glijweerstanden, vermindert smeerstofverbruik en eenvoudige uitwisselmogelijkheden. Ook de weegsystemen zijn in beide varianten verkrijgbaar.

De weegunit wordt geleverd met een complete montagebrug waarmee die eenvoudig geïnstalleerd kan worden en op hoogte gebracht kan worden van de buisbaan.

Precisie

De weegunit is verkrijgbaar in verschillende lengtes (200 – 1000 mm) waarbij één of twee weegcellen worden ingezet. Door gebruik te maken van twee weegcellen wordt een nauwkeurige weging mogelijk van een breed verspreide last.

De uitleesterminal is voorzien van 5 verschillende programma’s en te koppelen met een printer en/of een ERP programma.

Lamsvlees Bossink

Het eerste systeem is geleverd aan Lamsvlees Bossink in Weerselo. In de nieuwe kleinschalige uitsnijderij kan nu een lam op 50 gram nauwkeurig aan de haak gewogen worden. Zo heeft Bauke Bossink volledige controle over inkomende en vooral uitgaande producten.

Meer informatie

Productpagina