Waar bij de keuze voor een reinigingssysteem normaliter de keuze gemaakt moet worden tussen middel of hoge druk is dat met de H-clean serie niet meer nodig. De pomp levert 200 bar, de gebruikte lans bepaalt hoeveel druk u daadwerkelijk krijgt.

Voor het afspuiten van de productieruimte is een lagere druk benodigd dan wanneer bijvoorbeeld rookwagens gereinigd moeten worden. Om met 1 systeem alle reinigingswerkzaamheden uit te voeren is de H-Clean serie ontwikkeld: spoelen met 20 bar, inschuimen, desinfecteren maar ook spoelen met 200 bar. De kleurgecodeerde spoellansen bepalen middels hun nozzle onder welke druk het water eruit komt. Elk tussenliggend aantal bar kan middels een aangepaste lans gebruikt worden.
Het systeem is te gebruiken tot een temperatuur van 85 graden celsius waardoor een grondige reiniging met warm water mogelijk is.

 

Schuimen zonder perslucht

Met de H-Clean kunnen de productieruimtes ingeschuimd worden zonder het gebruik van perslucht! Met de speciaal ontworpen dynamische schuimkop wordt het schuim gemaakt aan het uiteinde van de schuimlans waardoor de kwaliteit van het schuim niet afhankelijk is van de lengte van de slang.
De dynamische schuimkop voegt middels venturi lucht toe aan het water/chemie mengsel waardoor deze de compressor vervangt. Hierdoor vervalt automatisch ook het benodigde leidingwerk ter aanvoer van de perslucht.

Plug & Spray

De H-Clean is zowel verkrijgbaar in vaste opstelling als ook in mobiele uitvoering.
De vaste opstelling kan in de productieruimte zelf gehangen worden doordat de pomp en chemie-mengeenheid in een rvs omkasting gemonteerd zijn. Hierdoor is er geen extra leidingwerk benodigd. Het systeem wordt direct aangesloten op een standaard waterkraan en krachtstroom.
Bij een vaste opstelling kan er tevens gewerkt worden met een extra slanghaspel waardoor met 1 pomp op 2 verschillende punten gereinigd kan worden of vanaf 1 locatie zowel ingeschuimd als gespoeld worden.

Bij een mobiele opstelling is de flexibiliteit het hoogst, deze kan overal waar maar water voorhanden is (standaard leidingdruk) aangesloten worden. Het geheel wordt geleverd op een mobiel onderstel waar ook de reinigingmiddelen op meegenomen worden.

 

Compleet systeem

Bij het systeem wordt een automatische slanghaspel geleverd voorzien van een pistool met de benodigde lansen welke eenvoudig gewisseld kunnen worden middels een snelkoppeling. Afhankelijk van de ruimte wordt het benodigd aantal meter slang voorzien. Doordat middels de dynamische schuimlans het schuim pas aan het einde van de slang wordt aangemaakt zijn slanglengtes tot 60 meter mogelijk.
Bijkomend voordeel hierbij is dat er een dunnere slang gebruikt kan worden wat het gebruiksgemak ten goede komt.

Productpagina

Vaste opstelling

Mobiele opstelling