Voor veilig en verantwoord gebruik van (Euro)haken die retour komen hebben we de Höcker ultrasoon hakenwasmachine als oplossing. Om maximaal rendement hieruit te halen en ook de meest vuile haken te kunnen reinigen is nu ook een voorwas-installatie toegevoegd aan het programma.

De haken wasmachine dompelt de haken onder in een bad gevuld met water en speciaal reinigingsmiddel. Vervolgens wordt door middel van 2 ultrasoon bronnen de reiniging voor de haken automatisch uitgevoerd. Het systeem wordt verbonden met automatische toevoersystemen waardoor er een continue stroom van schone haken tot stand komt.

De machine is zowel verkrijgbaar voor verschillende haken (glij en rol) als voor spreiders. Afhankelijk van het aantal haken per uur wordt de configuratie bepaald, het maximale aantal haken wat met een standaard machine behaald kan worden is 1.500 per uur.

Voorwas

Om de tijd in de wasmachine te verkorten (meer haken per uur te wassen) en toch de beste reinigingsresultaten te behalen is de voorwas installatie ontwikkelt. In de doorloop machine wordt middels nozzles het reinigingsmiddel over de onderhaken gesproeid zodat het middel een inwerktijd heeft voordat de haken in het bad gedompeld worden.

De toevoer van het middel gebeurt uit hetzelfde vat als waar de wasmachine het uit aanvoert waardoor geen extra vat benodigd is. Door overtollig middel terug te voeren naar ditzelfde vat ontstaat een gesloten cyclus van het middel.

 

Productpagina

Hakenwasmachine