Voor bakkerijen biedt HHS een compleet programma aan hygiëne oplossingen. Samen met producent Höcker hebben we ons zolenreinigings-programma uitgebreid met nog een droge variant. We bieden hiermee hygiëne oplossingen voor klein en groot.

De SOWM-1010-TR heeft anders dan gebruikelijk geen wateraansluiting voor de borstel welke zowel de zolen als de zoolkanten reinigt. In plaats hiervan reinigt de borstel droog en wordt vuil opgevangen in een uitneembare kruimellade. Perfect wanneer water niet gewenst of aanwezig is.

COMPLEET PROGRAMMA

Met deze toevoeging ontstaat een compleet programma aan oplossingen voor bakkerijen en andere productieomgevingen waar water niet gewenst is. Naast deze losse zolenreiniger ontwikkelden we samen met Höcker eerder al een droge doorloop zolenreiniger welke gecombineerd is met handenwas en -desinfectie unit. Een draaikruis garandeert hierbij een gecontroleerde toegang.

MODULAIR

Om een complete hygiënesluis te creëren kan de SOWM-1010-TR gecombineerd worden met diverse Höcker componenten zodat naast zolenreiniging ook de handen gewassen en gedesinfecteerd kunnen worden. Waar de complete doorloopzolenreinigers met name in grotere productiebedrijven gebruikt worden zijn de losse units ideaal wanneer ruimte beperkt is.