Een complete hygiënesluis is erg doeltreffend, echter is niet altijd de ruimte hiervoor beschikbaar. Als oplossing biedt HHS compacte hygiënestations aan voor het reinigen en desinfecteren van zowel de handen als de zolen.

Hygiënestation

Met een footprint van circa een halve vierkante meter is de Cleanmaster RS serie van het fabricaat Höcker een uiterst compacte oplossing binnen de voedingsindustrie.

Op 1 vrijstaand frame zijn een wasbak met dispensers voor zeep, desinfectiemiddel en papier geplaatst in combinatie met een zool- en zoolkantenreiniger. Doordat zowel de kraan als de zolenreiniger sensor gestuurd zijn is bediening hiervan contactloos.

Door integratie van zowel handen wassen/desinfecteren en zolen reinigen kunnen medewerkers een complete hygiënecyclus doorlopen. Dit principe gaat uit van eigen verantwoordelijkheid bij de medewerkers waar een complete hygiënesluis (doorloop) met draaikruis dit forceert. De keuze tussen deze oplossing of een doorloop systeem is dan ook afhankelijk van het aantal medewerkers en type ruimte.

Uitbreiding programma

Naast de reeds veelvuldig ingezette RS40 zijn er twee nieuwe varianten opgenomen in het programma. Waar voorheen enkel de zolen en zoolkanten gereinigd konden worden biedt HHS nu ook de mogelijkheid de bovenkant van de schoenen te borstelen. Hiervoor is een statische (uitneembare) borstel opgenomen welke gevoed wordt met water en reinigingsmiddel.

Een andere nieuwe optie is om de kraan zelf te voorzien van een sensor in plaats van deze in de wasbak behuizing te plaatsen. Dit voor een nog hoger gebruiksgemak voor alle medewerkers.

Meer informatie

De verschillende mogelijkheden vindt op onze productpagina van zolenreinigers met handen wassen.
Neem contact met ons op voor een advies op maat.